Med dette usædvanlige og meget rummelige sommerhus sættes der en hel ny målestok for sommerhusferie. Huset er opført i de bedste materialer og der er tale om et arkitektonisk spændende hus af kvalitetsmæssig høj standard. Her tilbydes et 302 m2 stort hus med masser af komfort og plads til 18 personer.

Huset ligger på en stor grund ved det hyggelige feriested Nr. Lyngby i Nordjylland. Nr. Lyngby var tidligere et fiskerleje, og selvom der ikke er meget fiskeri tilbage, byder stedet stadig på interessante oplevelser med fri udsigt til det skønne Vesterhav, perfekte forhold for paraglidere og spændende muligheder for dykkere. Placeret lige mellem de 2 feriebyer Løkken og Lønstrup har man seværdigheder for hele familien lige i nærheden.

Stilen er moderne minimalistisk krydret med sjælen fra den barske natur. Dette kommer blandt andet til udtryk i køkken/alrummet, som præges af et specialdesignet langbord, fremstillet af massive egeplanker.

Egen står i skarp kontrast til det stilfulde, renhvide køkken, som blandt andet er udstyret med 2 dampovne, 1 kombi micro/varmluftsovn og induktion med 5 kogezoner. Huset er desuden udstyret med en biobrænder.

I det velassorterede køkken er der rig mulighed for at kreere den bedste gourmetmiddag.

Den murede bar (med køleskab) i aktivitetsrummet er et naturligt samlingspunkt, mens der spilles pool, bordtennis eller bordfodbold. Fra aktivitetsrummet er der trappe til den ene hems, hvor der er PlayStation til den yngre generation. Desuden 30/30Mbit fibernet trådløst/ethernet (medbring egen pc/mac).

Selve stemningen i poolafdelingen er et kapitel for sig - med en væg af skifer og store sortblå fliser i swimmingpoolen henledes tankerne på en dyb og hemmelighedsfuld bjergsø for foden af alperne.
 

Efter en veloverstået svømmetur i poolens modstrømsanlæg lades op i saunaen.....
 

.....eller I kan nyde boblernes afslappende massage i spabadet.

Ét af de 3 badeværelser.

Fra poolafdelingen er der direkte udgang til den sydvestvendte terrasse og videre ud i haven, hvor I foruden den store græsplæne også finder basketballkurv og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).
 

Der er 5 soveværelser med hver 2 senge, derudover er der 2 store alkover med en dobbeltseng i hver. Alle soveværelser har egen udgang. Alkoverne er placeret på den ene hems. På den anden hems er der mulighed for op til 4 opredninger på gode boksmadrasser.

Fra både køkken og stue er der udgang til veludstyrede terrasser, og kuglegrillen indbyder til dejlige sommeraftener med god mad og drikke.

Fra terrasserne kan I følge solens gang hele dagen. Her er det en solnedgang fra den vestvendte terasse.
 

Huset er med sin helt unikke indretning yderst velegnet til flere familier eller mange par, som ønsker at holde ferie sammen med masser af komfort.

 

Detaljeret husbeskrivelse...

Den på en gang både barske og blide natur går direkte i sjælen og giver ro og fordybelse – her finder man sin indre balance.

Den dejlige Vesterhavsstrand i Nr. Lyngby er omgivet af klinter og klitter. Den 9 km lange strand er en fin sandstrand med Blåt Flag. Her kan I bade, fiske, solbade, vandre samt dyrke strand- og vandsportsaktiviteter. Bilkørsel er tilladt på hele stranden.