Fårup Sommerland

Nordsøen Ocenarium

Rubjerg Knude

Aalborg Zoologisk Have

Løkken

Lønstrup

Seværdigheder

Umiddelbart i nærheden af Caprice Spa finder man bl.a. nedenstående attraktioner. Vi foreslår at kontakte det lokale turistkontor (www.visitnordjylland.dk) for at få yderligere oplysninger om seværdigheder i Jammerbugten og det øvrige Nordjylland.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Besøg Danmarks sjoveste forlystelsespark Fårup Sommerland. Her er hyggelige, vilde og vovede forlystelser for alle aldre og man finder her også Danmarks største opvarmede vandland. I Fårup Sommerland er der lagt op til en herlig dag for hele familien.

   

læs mere....

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium. Dog er her ikke blot tale om et akvarium, men om et oplevelsescenter, hvor man kan udforske 7 destinationer til lands, til vands og helt i bunden på det allerdybeste sted i Nordsøen.

     

læs mere....

Rubjerg Knude

Rubjerg Knude

Rubjerg Knude byder på en fantastisk fortælling om kampen mellem mennesker og naturens kræfter. Udstillingen i Strandfogedgården bør kombineres med en gåtur til de tilsandede ruiner, stejle skrænter og betagende vandreklitter.

   

læs mere....

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

I denne grønne oase tæt på Aalborg centrum finder man mere end 1200 spændende dyr fordelt på 138 arter.

Oplev blandt andet et forrygende falkeshow, skovhuggershow, Zoofarivognen og masser af spændende aktiviteter i Den Afrikanske Landsby.

læs mere....

Løkken charmerende badeby

Løkken

Den charmerende badeby Løkken er især kendt for sine smukke badehuse, der ligger som perler på en snor langs kysten. Løkken byder på alt hvad feriehjertet begærer: gode spisesteder, shopping, kunst & kultur og en fantastisk strand.

 

     

læs mere....

Lønstrup hyggeligt fiskerleje

Lønstrup

Det hyggelige fiskerleje Lønstrup har bevaret sin charme og identitet. Her er hyggelig caféstemning og spændende butikker blandt de små tætbyggede huse. Mange kunsthåndværkere har bosat sig i Lønstrup, der ligger omgivet af en smuk natur.

 

læs mere....